Wij komen eraan!

Alors on sort! RTBF TV
22 oktober 2021

We zijn zo blij u te mogen verwelkomen in ons Dali museum in Brugge!

De tentoonstelling vindt plaats in de Adorneszaal van de middeleeuwse hallentoren, of het Belfort, dat zich in het centrum van de stad bevindt. De prachtige middeleeuwse toren is één van de symbolen van Brugge, en de stad zelf, met haar mysterie, is een perfecte locatie voor de raadselachtige kunstwerken van Salvador Dalí. Dalí Universe is een bedrijf dat zorgt voor meer dan honderd internationale tentoonstellingen van Dalí’s werken, dit op prestigieuze locaties over de hele wereld.

In Brugge voerde dit bedrijf een enorme restyling uit van de locatie, creëerde een nieuwe visuele identiteit, en biedt het publiek spectaculair kunstwerken aan. In deze expositie kun je verbazingwekkende, extravagante en ongepubliceerde werken van de Catalaanse schilder bewonderen. Deze tentoonstelling leidt je via een spannend pad, om de fascinerende geest van Dalí te ontdekken, de mythe die we allemaal kennen.

Je ziet er driedimensionale kunstwerken, verbluffende ontwerpen, prachtige gekleurde glassculpturen en kostbare juwelen. Vanuit dit werk kom je in contact met de ziel van Dalí en kun je proberen zijn verwrongen kijk op het leven te begrijpen.

We verwachten je!