DE TENTOONSTELLING


Interart - Intergift toont een selectie van beroemde kunstwerken uit de Dalí Universe-collectie; één van de grootste collecties over de succesvolle kunst van Salvador Dalí.

De tentoonstelling biedt het publiek ongepubliceerde werken aan, zoals driedimensionale kunstwerken, designwerken en prachtige sculpturen in gekleurd glas; de Daum-collectie, die de kijker op een emotionele reis leiden naar de mysterieuze en bizarre visie van Salvador Dalí.


DE LOCATIE


De tentoonstelling bevindt zich in de betoverende middeleeuwse hallentoren, het Belfort van Brugge. Dit monument is één van de meest iconische van de stad, 83 meter hoog, het biedt zijn bezoekers een ongelooflijk uitzicht op het stadscentrum. De majestueuze toren bevindt zich op het centrale plein van Brugge genaamd Marktplein.


BEKIJK MEER

KUNSTGALLERIJ


Dalí Brugge stelt meer dan 300 werken van Salvador Dalí tentoon uit een privécollectie. Schilderijen, sculpturen, gravures, surrealistische objecten en meubels.


HOME

KUBISTISCHE ENGEL

HOME

SURREALISTISCHE ENGEL

HOME

HET ZOOTROPE MODEL

HOME

HET HOOFD VAN BEETHOVEN

22 oktober 2021

Alors on sort! RTBF TV

Het programma “Alors on Sort? – RTBF TV” maakte een verslaggeving van onze tentoonstelling die het publiek de fascinerende kunstwerken toont die er te zien zijn. […]
19 april 2021

Wij komen eraan!

We zijn zo blij u te mogen verwelkomen in ons Dali museum in Brugge! De tentoonstelling vindt plaats in de Adorneszaal van de middeleeuwse hallentoren, of […]

Bekijk onze fan pagina’s: